Általános Szerződési Feltételek

 1. Az ÁSZF hatálya és elfogadása
  1.1. Ezek az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: “ÁSZF”) a “Tesztoszteron növelő kihívás” (a továbbiakban: “E-könyv”) értékesítésekor jönnek létre Bajusz Krisztián (székhely: 1032. Budapest, Szőlő utca 80/35, adószám: 69169169-1-41)  (a továbbiakban: “Szolgáltató”) és az e-könyvet megvásárló személy (a továbbiakban: “Vásárló”) között.

1.2. A Vásárlók kötelesek gondosan elolvasni és megérteni az ÁSZF-et, mielőtt megvásárolják az E-könyvet. Az E-könyv megvásárlásával a Vásárló elfogadja az ÁSZF-et és vállalja annak rendelkezéseinek betartását.

 1. Vásárlás és fizetés
  2.1. Az E-könyv megvásárlásához a Vásárlónak a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott online fizetési rendszert kell használnia.
 2. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

2.2. Az E-könyv ára a megrendelés időpontjában érvényes összeg. A fizetés sikeres teljesítése után a Vásárló letöltheti az E-könyvet a rendelés visszaigazolásában megadott linkről

Licenc és felhasználás

  1. 3.1. A Vásárló nem jogosult az E-könyvet másolni, terjeszteni, nyilvánosan közzétenni, módosítani vagy bármilyen kereskedelmi célra felhasználni.
  1. Adatvédelem 4.1. A Szolgáltató a Vásárló adatait bizalmasan kezeli, és kizárólag az E-könyv értékesítése céljából használja fel. A Vásárló adatainak kezelésére és tárolására vonatkozó részletes információkért lásd az Adatvédelmi Nyilatkozatot.

  2. Felelősség 5.1. A Szolgáltató mindent megtesz az E-könyv pontos és hiteles információkkal való ellátása érdekében, azonban nem vállal felelősséget az esetleges hibákért vagy pontatlanságokért az E-könyvben.

  5.2. A Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely a Vásárló E-könyv használatából vagy megbízhatatlanságából ered.

  1. Joghatóság és viták rendezése 6.1. Az ÁSZF-ből eredő jogvitákra a magyar jog irányadó.

  6.2. Az esetleges jogviták rendezését a felek elsősorban békés tárgyalással és egyeztetéssel próbálják megoldani. Amennyiben a felek nem tudnak megegyezni, a vitás ügyeket a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kell rendezni.

  7. A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak az Érintett kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Szolgáltató a hírlevél igénybevétele során az Érintett által megadott adatokat kezeli.

  Hírlevél esetében a Szolgáltató, mindaddig kezeli az Érintett hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig az Érintett a hírlevélről le nem iratkozik a hírlevél alján található „Leiratkozás” gombra kattintva vagy nem kéri a levételét a hírlevélre feliratkozók listájából emailben vagy postai úton. Leiratkozás esetén a Szolgáltató további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet. Az Érintett bármikor ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről és hozzájárulását visszavonhatja. A regisztrált felhasználóink a személyes oldalukra belépve is bármikor és ingyenes leiratkozhatnak a hírlevélről.